Pronájem novostavby bytu 2+kk, 37,6m2, Říčany - Praha východ

Zakázku vyřizuje

Makléř
Martin Maršovský
Tel.: 605228001
Mobil: 605228001
Email: reality@richlife.cz

Parametry inzerátu

Číslo zakázky: 123507
Cena: 14 900,00
Stav nabídky: aktivní
Typ nabídky / typ objektu: pronájem / Byty
Lokalita: Středočeský, Praha - východ
Město: Říčany
Adresa: Přemyslova, 251 01 Říčany, Česko
Vlastnictví: osobní vlastnictví
Dispozice: 2+kk
Plocha podlahová: 38 m2
Plocha užitná: 38 m2
Podlaží / celkový počet: 2 / 2
Typ budovy: cihlová
Energetický štítek: B

Jedná se o pronájem bytu 2+kk o velikosti 38 m2, ve 2.patře nově dokončené novostavby s nadstandartním a luxusním provedení s velkoplošnými dubovými okny s HeatMirror folií. Orientace na jih a západ. Byt sestává z předsíně s vestavnou skříní, koupelnou s WC, přípravou na pračku, podlahovým vytápěním, vanou, koupelnovými skříňkami. Dále dvěma světlými pokoji. Kuchyňský kout je zcela vybaven (sklokeramická deska, vestavná trouba, lednice, vestavná myčka 45cm, digestoř, LED osvětlení, s dostatkem úložného prostoru). V celém bytě jsou parkety z červeného dubu. V bytě jsou bezpečnostní vchodové dveře, dále jsou osazena interiérová světla a kolejnice na záclony a závěsy. Byt je ze všech stran obklopen zelení.
Veškerá občanská vybavenost v pochozí vzdálenosti do 5 minut (supermarkety, obchodní domy, hlavní náměstí, školy, školky, pošta, plavecký bazén, divadlo a kino, poliklinika, autobusové a vlakové nádraží, atd.).
Vytápění vlastní kotelnou ve sklepě domu a nezávislé elektrické podlahové vytápění v koupelně. Ohřev vody kombinací solárních kolektorů a elektrického bojleru. Voda z městského řádu a ze studny. Byt má vlastní samostatný elektroměr, vodoměr a kalorimetr. Energetická náročnost budovy třídy "B". V celém bytě jsou k dispozici datové rozvody pro internet (80Mb/s) a TV signál od O2. Okolí domu je pro zvýšení bezpečnosti monitorováno kamerovým systémem. Byt je ihned k dispozici.